Gå videre til hovedindholdet

Frustreret ... Ked ... Vred ... Rasende ...

Og alligevel er der en lillebitte smule overskud til at skrive til dig ... For måske er jeg ikke den eneste i verden der snart er fuldstændig skaldet af at rive hårene ud af hovedet !!
Har stadig ikke hørt noget fra nogen omkring møde på skolen .... Trist !!! ... For min lille dreng er bare FÆRDIG !!!
Idag har været en MEGET hård dag for os alle ... Vi forsøger virkelig at møde ham (min dreng) ... Han er SÅ "rundtosset", at der er blevet råbt rigtig meget idag OG jeg kan slet ikke laver aftaler med ham ... hverken mundtligt eller på RT ... Han laver ballade ... Han ved det godt, men kan bare ikke styre det !!!
Han er faktisk meget god til selv at beskrive det .... Lige efter det største anfald siger han ... "Det er lige som et toilet, der er fyldt men ikke kan tømmes, og jeg ved ikke hvordan jeg skal tømme det" ...
Jeg forsøger med samarbejdsbaseret problemløsning og han finder også en fin løsning ... MEN kan bare ikke overholde det ... Som tidligere skrevet han er FÆRDIG!! ... Det var bare et eksempel ... Han kan heller ikke ting som ikke har været udfordring for ham i laaaang tid ... F.eks. tage tøj på ... Her fandt jeg ham i fosterstilling efter at have bedt ham gå ind og tage tøj på!!!
Så lige nu overvejer jeg kraftigt at han først kommer i skole når mødet er afholdt ... For det er sgu synd for ham at være SÅ fyldt op ... Især når der faktisk findes en løsning!!!
Nåe ja, så mødte jeg tilfældigt en af skolens pædagoger, der spurgte til, hvordan det gik med min dreng her efter sommerferien ... Jeg siger, det går bare slet ikke, det er meget svært at starte med helt nyt ALT, det kunne måske være gjort mere med eleven i fokus, men sket er sket og vi må forsøge at få det bedste ud af det... Hvortil hun svarer, ja men det skal jo gå op i !!! ... Her må jeg bare konstaterer, at jeg endnu engang er MÅLLØS !!! "DET" er det lig med eleverne ... ELLER ?!?!?!
Er børn/elever på en specialskole ikke mennesker ganske som os andre, der kan forlange bare en lillebille smule respekt og accept ... Og ikke bare er et tal i et regneark... Troede faktisk at man lige præcis på disse skoler tog udgangspunkt i den enkelte elev og dennes handleplaner!!
Øjensynligt ikke tilfældet ... Desværre er det ikke kun os, der oplever dette på denne skole !!!
Skønt lige at få delt dette med dig ...
Nu tager jeg kampdragten på og KÆMPER for min dreng ... Det er nemlig min fornemmeste opgave og hjælpe ham med at få den respekt og accept!!! ... Jeg vil ALTID gør mit aller ypperste for at han skal få et værdigt liv !!!

Kommentarer

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Prioritering og valg

Prioritér ALTID din partner først! (Hvis du har en). Det gør jeg!

Personlige prioriteringer kan vel egentlig ikke diskuteres, men blot respekteres. Hvad, der virker for mig, virker måske slet ikke for dig. Mine prioriteringer er mine valg - 100% og jeg står ved dem.
Med årene har jeg oplevet mange, der har haft en mening om min måde at leve mit liv på, mine prioriteringer og mine valg. Det værste ved det er at jeg har tilladt dem, at have det. Jeg sagde ikke fra. De overskred mine grænser.

Det har gjort mig ked af det, vred og dybt frustreret. For jeg tvivlede lige pludselig på mine valg. Var jeg rigtig eller var jeg forkert? Hvem er dommer? Hvem bestemmer? Det gjorde mig syg. Det sårede mig dybt. En masse tanker og dårlige dage.
Andre må gerne have en mening bare de respekterer mine valg og så længe de kender grænsen.

Jeg ved godt det er farligt at skrive at jeg prioriterer min mand først. 
Faktisk er det rigtig svært at fortælle om mine valg helt generelt. Ganske enkelt fordi jeg gennem h…

De manipulerede mit liv

De manipulerede mit liv. Jeg tillod det. Jeg er flov over at jeg lod det ske.

Igen bevæger jeg mig ud på glat og tynd is. Ikke mange tør bevæge sig herud. Jeg tør. Det skaber åbenhed.

Jeg ser mig i en position, hvor jeg godt kan tillade mig at have en mening. I hvert fald når det gælder mine egne oplevelser og følelser. Jeg er dog ret sikker på at jeg ikke er den eneste, der har eller har haft det som mig.

Dette er ikke et indlæg, hvor nogen skal tænke 'hvor er det synd for hende' men det er blot mit liv set med mine øjne. Det er heller ikke meningen at nogen skal føle sig støt, men måske mere tage det til sig og vide dette er verden set med mine briller på. Jeg er nemlig helt bevist om at I ser verden med jeres briller på.

Dette indlæg har været undervejs i lang tid og er omskrevet rigtig mange gange. I slutning af 2018 kom der lidt mere kød på og et forløb hos en psykolog fik mig til at indse, at jeg slet ikke er forkert, som jeg ofte føler mig. Jeg er mig.

Ægte/uægte - rigtig/fo…

Volvos mindste SUV og den frækkeste

Jeg har haft fornøjelsen af at teste og beskrive min egen bil, som generalprøve til Kvindernes Bilmagasin, som jeg er testkører og freelanceskribent for. Dem, der kender mig, ved jeg er så glad for at være en del af netop det team, der nu består af 7 kvinder, læs mere om os her - læs også mere om min passion i mit blog indlæg 'Min passion. Biler' 😀
Volvo XC 40 D4 AWD Momentum – Volvos mindste SUV og den frækkeste - en rigtig lille bisse.
Skrevet 31. maj  2019 / Af Rikke Struve
Volvo XC40. Det er min 8. Volvo, det er omkring 8 år siden jeg havde en Volvo. Da jeg satte mig ind i denne for et år siden, var det som at komme hjem. Jeg er vild med biler og har en speciel kærlighed til Volvo J
Selvom det er Volvos mindste SUV vil dieselmotoren på 2.0 ltr. med sine 190 heste gerne frem i forreste række. Jeg tester bilen en solrig forårsdag.
I flere år har Volvo været for købmænd og mænd med blød hat, hvis man spørger mig. Det var dengang Ford Motor Company var ejerene. Men de seneste mode…