Gå videre til hovedindholdet

Kender du den følelse ??

Det gør noget ved mig, når jeg oplever at det er det rigtige valg...
Kender du den følelse ?? ... OG du er HELT sikker, så egentlig burde du være totalt overskudsagtig ... 
Det kan man bare ikke lige frem sige at jeg er ... Men mon ikke det er på vej ... Sammen med foråret!
Det er gode er at opleve, at en rigtig beslutning kan gøre SÅ meget godt ... Selvom den forandring beslutningen fører med sig er STOR, og i de sidste dage har skabt meget kaos...
Men er det ikke meget godt at der kommer en reaktion ... eller ??? 
Nogen gange vil jeg bare sådan ønske, at jeg kunne være så meget på forkant, at det helt kunne undgås .... Men så skulle jeg vel leve i fortiden, og så tænker jeg det er bedre at være her og nu (trods alt) ... Hjælpe og støtte, hvor der er brug for det... Samle det op, der skal bruges og smide resten væk ...
Midt i denne tid med forandring og kaos, så HUSK!! ... Du er ikke alene ... Jeg vil ALTID passe på dig!

Kommentarer

 1. Hej Rikke

  Ja, bliv her og nu :-), hvor du kan træffe valg og handle. Det er jo der, der arbejdes og det gør ondt, men det er også der, hvor vi oplever "suset", at tingene pludselig falder på plads, giver mening.

  Kh Birgitte

  SvarSlet
 2. Kære Birgitte,
  Det er præcis det jeg mener, - livet skal have nuancer ... Det gør ondt indimellem og vi ved ikke altid om vi skal til højre eller venstre ... Men at mærke "suset", når den rigtig vej er fundet for nu/dette øjeblik, det er det der gør livet værd at leve!
  R.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Prioritering og valg

Prioritér ALTID din partner først! (Hvis du har en). Det gør jeg!

Personlige prioriteringer kan vel egentlig ikke diskuteres, men blot respekteres. Hvad, der virker for mig, virker måske slet ikke for dig. Mine prioriteringer er mine valg - 100% og jeg står ved dem.
Med årene har jeg oplevet mange, der har haft en mening om min måde at leve mit liv på, mine prioriteringer og mine valg. Det værste ved det er at jeg har tilladt dem, at have det. Jeg sagde ikke fra. De overskred mine grænser.

Det har gjort mig ked af det, vred og dybt frustreret. For jeg tvivlede lige pludselig på mine valg. Var jeg rigtig eller var jeg forkert? Hvem er dommer? Hvem bestemmer? Det gjorde mig syg. Det sårede mig dybt. En masse tanker og dårlige dage.
Andre må gerne have en mening bare de respekterer mine valg og så længe de kender grænsen.

Jeg ved godt det er farligt at skrive at jeg prioriterer min mand først. 
Faktisk er det rigtig svært at fortælle om mine valg helt generelt. Ganske enkelt fordi jeg gennem h…

De manipulerede mit liv

De manipulerede mit liv. Jeg tillod det. Jeg er flov over at jeg lod det ske.

Igen bevæger jeg mig ud på glat og tynd is. Ikke mange tør bevæge sig herud. Jeg tør. Det skaber åbenhed.

Jeg ser mig i en position, hvor jeg godt kan tillade mig at have en mening. I hvert fald når det gælder mine egne oplevelser og følelser. Jeg er dog ret sikker på at jeg ikke er den eneste, der har eller har haft det som mig.

Dette er ikke et indlæg, hvor nogen skal tænke 'hvor er det synd for hende' men det er blot mit liv set med mine øjne. Det er heller ikke meningen at nogen skal føle sig støt, men måske mere tage det til sig og vide dette er verden set med mine briller på. Jeg er nemlig helt bevist om at I ser verden med jeres briller på.

Dette indlæg har været undervejs i lang tid og er omskrevet rigtig mange gange. I slutning af 2018 kom der lidt mere kød på og et forløb hos en psykolog fik mig til at indse, at jeg slet ikke er forkert, som jeg ofte føler mig. Jeg er mig.

Ægte/uægte - rigtig/fo…

Volvos mindste SUV og den frækkeste

Jeg har haft fornøjelsen af at teste og beskrive min egen bil, som generalprøve til Kvindernes Bilmagasin, som jeg er testkører og freelanceskribent for. Dem, der kender mig, ved jeg er så glad for at være en del af netop det team, der nu består af 7 kvinder, læs mere om os her - læs også mere om min passion i mit blog indlæg 'Min passion. Biler' 😀
Volvo XC 40 D4 AWD Momentum – Volvos mindste SUV og den frækkeste - en rigtig lille bisse.
Skrevet 31. maj  2019 / Af Rikke Struve
Volvo XC40. Det er min 8. Volvo, det er omkring 8 år siden jeg havde en Volvo. Da jeg satte mig ind i denne for et år siden, var det som at komme hjem. Jeg er vild med biler og har en speciel kærlighed til Volvo J
Selvom det er Volvos mindste SUV vil dieselmotoren på 2.0 ltr. med sine 190 heste gerne frem i forreste række. Jeg tester bilen en solrig forårsdag.
I flere år har Volvo været for købmænd og mænd med blød hat, hvis man spørger mig. Det var dengang Ford Motor Company var ejerene. Men de seneste mode…