Gå videre til hovedindholdet

Bliver sat på en prøve ...

Eller måske kan jeg ikke helt kalde det det, og alligevel så er det sådan jeg føler der det ...
Stolt er jeg også!
Jeg henter en stille og lidt trist dreng fra skole, - og lader ham tage sin sædvanlige pause da vi kommer hjem, den varer MEGET længere end vanligt, men det er jo også helt naturligt ... Alle de nye indtryk, der lige skal sættes på plads igen!
Han fortæller noget usammenhængende og i en helt anden sammenhæng om hvor svært der har været for ham i skolen idag og så bryder han helt sammen ...
Jubiii ... Han kan sætte ord på !!!! .... Jeg er SÅ stolt, for så kan der jo gøres noget!
Jeg lover ham at tage kontakt til hans kontaktlærer, hvilket er gjort i en mail ... Og han bliver straks helt rolig og forsætter dagen som et lettet dreng!


Hvorfor er det lige jeg oplever at blive sat på en prøve??
Jo, ALT det gamle kommer væltende indover mig som et vandfald ... For nu skal jeg tage kontakt til skolen og hvad tænker de så om mig ... Det er sgu flot at et gammelt mønster sådan kan blive ved med at forfølge mig trods det SUPER gode samarbejde jeg har med skolen ... De rummer og forstår og justere og skolengangen bliver tilpasset det enkelte bare (min dreng) ... Top professionelt!
Så det er inde i mig den følelse er ... Hvornår mon det slipper og vil det nogensinde slippe helt ???
 

Kommentarer

  1. Marianne Bech Jensen15. august 2012 kl. 17.00

    Den vil sikkert aldrig slippe helt for som den dejlige kærlige beskyttende mor du er vil du altid være på stikkerne når der sker noget, det er du også med dine store drenge du ser det måske ikke selv fordi du ikke tillægger det samme vægt som hos den yngste, og hurra for at det nok aldrig går væk hvem ville ikke gerne vokse op i familie hvor høne mor vogter over sine høns hele tiden <3

    SvarSlet
  2. Ja, - det er lige præcis det der er udfordringen ... For jeg vil i aller højeste grad gerne være en kærlig og dejlig mor ... Og samtidig ikke bliver 'for meget' i forhold til samarbejdet med skolen !! ... Det er den følelse jeg gerne vil slippe!!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Prioritering og valg

Prioritér ALTID din partner først! (Hvis du har en). Det gør jeg!

Personlige prioriteringer kan vel egentlig ikke diskuteres, men blot respekteres. Hvad, der virker for mig, virker måske slet ikke for dig. Mine prioriteringer er mine valg - 100% og jeg står ved dem.
Med årene har jeg oplevet mange, der har haft en mening om min måde at leve mit liv på, mine prioriteringer og mine valg. Det værste ved det er at jeg har tilladt dem, at have det. Jeg sagde ikke fra. De overskred mine grænser.

Det har gjort mig ked af det, vred og dybt frustreret. For jeg tvivlede lige pludselig på mine valg. Var jeg rigtig eller var jeg forkert? Hvem er dommer? Hvem bestemmer? Det gjorde mig syg. Det sårede mig dybt. En masse tanker og dårlige dage.
Andre må gerne have en mening bare de respekterer mine valg og så længe de kender grænsen.

Jeg ved godt det er farligt at skrive at jeg prioriterer min mand først. 
Faktisk er det rigtig svært at fortælle om mine valg helt generelt. Ganske enkelt fordi jeg gennem h…

De manipulerede mit liv

De manipulerede mit liv. Jeg tillod det. Jeg er flov over at jeg lod det ske.

Igen bevæger jeg mig ud på glat og tynd is. Ikke mange tør bevæge sig herud. Jeg tør. Det skaber åbenhed.

Jeg ser mig i en position, hvor jeg godt kan tillade mig at have en mening. I hvert fald når det gælder mine egne oplevelser og følelser. Jeg er dog ret sikker på at jeg ikke er den eneste, der har eller har haft det som mig.

Dette er ikke et indlæg, hvor nogen skal tænke 'hvor er det synd for hende' men det er blot mit liv set med mine øjne. Det er heller ikke meningen at nogen skal føle sig støt, men måske mere tage det til sig og vide dette er verden set med mine briller på. Jeg er nemlig helt bevist om at I ser verden med jeres briller på.

Dette indlæg har været undervejs i lang tid og er omskrevet rigtig mange gange. I slutning af 2018 kom der lidt mere kød på og et forløb hos en psykolog fik mig til at indse, at jeg slet ikke er forkert, som jeg ofte føler mig. Jeg er mig.

Ægte/uægte - rigtig/fo…

Volvos mindste SUV og den frækkeste

Jeg har haft fornøjelsen af at teste og beskrive min egen bil, som generalprøve til Kvindernes Bilmagasin, som jeg er testkører og freelanceskribent for. Dem, der kender mig, ved jeg er så glad for at være en del af netop det team, der nu består af 7 kvinder, læs mere om os her - læs også mere om min passion i mit blog indlæg 'Min passion. Biler' 😀
Volvo XC 40 D4 AWD Momentum – Volvos mindste SUV og den frækkeste - en rigtig lille bisse.
Skrevet 31. maj  2019 / Af Rikke Struve
Volvo XC40. Det er min 8. Volvo, det er omkring 8 år siden jeg havde en Volvo. Da jeg satte mig ind i denne for et år siden, var det som at komme hjem. Jeg er vild med biler og har en speciel kærlighed til Volvo J
Selvom det er Volvos mindste SUV vil dieselmotoren på 2.0 ltr. med sine 190 heste gerne frem i forreste række. Jeg tester bilen en solrig forårsdag.
I flere år har Volvo været for købmænd og mænd med blød hat, hvis man spørger mig. Det var dengang Ford Motor Company var ejerene. Men de seneste mode…