Gå videre til hovedindholdet

Right2recoveryHej, jeg hedder Rikke,  jeg er tidligere madafhængig. - Faktisk så aner jeg ikke, hvor jeg skal starte. Jeg er på 10 år blevet 80 kg mindre – fra 2002-2012. Jeg har altid følt mig som et uønsket barn, det gør jeg stadig. Nogen vil kalde mig mønsterbryder andre møgirriterende. Det er vigtigt for mig at gøre opmærksom på, at dette er historien set med mine øjne, min virkelighedsopfattelse og følt med mit hjerte. Så intet er personligt rettet mod nogen eller noget.
Sådan lyder starten på mit afsnit i bogen 'Right2recovery'.
Det hele startede med at Steen Højlund Rasmussen tog kontakt til mig. Han havde googlet overvægt og der kom jeg frem med flere artikler om min vægtreduktion.
Vil du være med til at skrive en bog om misbrug?, spurgte han.
Et spørgsmål, jeg lige måtte tænke over. Selvom jeg faktisk var gået igang med min egen bog. Steens projekt og bogens formål synes jeg godt om og derfor sagde jeg ja til at blive gæsteforfatter til afsnittet om madmisbrug.
Det lyder måske for nogen ligetil, det var det overhovedet ikke for det første har jeg ikke prøvet at skrive på den måde før og for det andet skulle jeg igennem mit liv en gang til. Så mange 'lukkede døre' skulle åbnes igen, gennemtænkes, skrives og lukkes igen. Det var hårdt - MEGA hårdt!
Jeg er stolt over at være nået så langt så jeg kan erkende at det var et misbrug og at jeg idag har accepteret min fortid. Den kan ikke gøres om, og jeg er blevet rig på erfaringer. Erfaringer som jeg gerne inspirere med.
2016 vil blive året, hvor jeg aktivt vil være med til at nedbryde tabu omkring psykiske sygdomme og stress. Det gør jeg bl.a. gennem kurser i Psykisk førstehjælp og nu gennem udgivelsen af denne bog, hvor jeg ærligt beskriver, hvordan det var at være afhængig af mad.
ALLE HAR RET TIL ET GODT LIV!

Det sidste punktum er nu sat og bogen kan købes i alle Amazons butikker - du kan følge dette link Right2recovery.
Har du interesse i at høre endnu mere om mit madmisbrug kan du booke et foredrag ved at kontakte mig på rikke@rikkestruve.dk eller 40263442.
Rikke

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Prioritering og valg

Prioritér ALTID din partner først! (Hvis du har en). Det gør jeg!

Personlige prioriteringer kan vel egentlig ikke diskuteres, men blot respekteres. Hvad, der virker for mig, virker måske slet ikke for dig. Mine prioriteringer er mine valg - 100% og jeg står ved dem.
Med årene har jeg oplevet mange, der har haft en mening om min måde at leve mit liv på, mine prioriteringer og mine valg. Det værste ved det er at jeg har tilladt dem, at have det. Jeg sagde ikke fra. De overskred mine grænser.

Det har gjort mig ked af det, vred og dybt frustreret. For jeg tvivlede lige pludselig på mine valg. Var jeg rigtig eller var jeg forkert? Hvem er dommer? Hvem bestemmer? Det gjorde mig syg. Det sårede mig dybt. En masse tanker og dårlige dage.
Andre må gerne have en mening bare de respekterer mine valg og så længe de kender grænsen.

Jeg ved godt det er farligt at skrive at jeg prioriterer min mand først. 
Faktisk er det rigtig svært at fortælle om mine valg helt generelt. Ganske enkelt fordi jeg gennem h…

De manipulerede mit liv

De manipulerede mit liv. Jeg tillod det. Jeg er flov over at jeg lod det ske.

Igen bevæger jeg mig ud på glat og tynd is. Ikke mange tør bevæge sig herud. Jeg tør. Det skaber åbenhed.

Jeg ser mig i en position, hvor jeg godt kan tillade mig at have en mening. I hvert fald når det gælder mine egne oplevelser og følelser. Jeg er dog ret sikker på at jeg ikke er den eneste, der har eller har haft det som mig.

Dette er ikke et indlæg, hvor nogen skal tænke 'hvor er det synd for hende' men det er blot mit liv set med mine øjne. Det er heller ikke meningen at nogen skal føle sig støt, men måske mere tage det til sig og vide dette er verden set med mine briller på. Jeg er nemlig helt bevist om at I ser verden med jeres briller på.

Dette indlæg har været undervejs i lang tid og er omskrevet rigtig mange gange. I slutning af 2018 kom der lidt mere kød på og et forløb hos en psykolog fik mig til at indse, at jeg slet ikke er forkert, som jeg ofte føler mig. Jeg er mig.

Ægte/uægte - rigtig/fo…

Volvos mindste SUV og den frækkeste

Jeg har haft fornøjelsen af at teste og beskrive min egen bil, som generalprøve til Kvindernes Bilmagasin, som jeg er testkører og freelanceskribent for. Dem, der kender mig, ved jeg er så glad for at være en del af netop det team, der nu består af 7 kvinder, læs mere om os her - læs også mere om min passion i mit blog indlæg 'Min passion. Biler' 😀
Volvo XC 40 D4 AWD Momentum – Volvos mindste SUV og den frækkeste - en rigtig lille bisse.
Skrevet 31. maj  2019 / Af Rikke Struve
Volvo XC40. Det er min 8. Volvo, det er omkring 8 år siden jeg havde en Volvo. Da jeg satte mig ind i denne for et år siden, var det som at komme hjem. Jeg er vild med biler og har en speciel kærlighed til Volvo J
Selvom det er Volvos mindste SUV vil dieselmotoren på 2.0 ltr. med sine 190 heste gerne frem i forreste række. Jeg tester bilen en solrig forårsdag.
I flere år har Volvo været for købmænd og mænd med blød hat, hvis man spørger mig. Det var dengang Ford Motor Company var ejerene. Men de seneste mode…