Gå videre til hovedindholdet

Tiimo - en lille hjælper i hverdagen

tiimo – en lille hjælper i hverdagen

tiimo er en app designet til smartwatches, som hjælper børn og unge, der har brug for struktur i deres hverdag. tiimo støtter ved at være en ’ven’ på armen, der guider brugeren igennem dagen og tæller ned til næste aktivitet på programmet.

HVORFOR SMARTWATCHES?
Smartwatches er en stærk platform, da vi har uret på kroppen. Det betyder, at tiimo er med i alle situationer i løbet af dagen – både hjemme, i skolen og i fritiden. Et smartwatch er ikke alene en ny og attraktiv platform, det er samtidig en diskret løsning, der ikke stigmatiserer brugeren, men derimod kan give brugeren en øget selvstændighed og tryghed.

HVORDAN VIRKER DET?
tiimo.dk kan forældre, lærer og andre støtte-/netværkspersoner omkring brugeren opsætte de daglige aktiviteter, som efterfølgende vises på uret og gennem microinteraktioner og vibrationer guider og støtter brugeren gennem dagen.
Denne løbende interaktion giver brugeren overblik og mulighed for at være på forkant, hvilket giver mere overskud til konkrete gøremål og sociale aktiviteter og mindre stress.

TEST og RESULTATER
tiimoappen er gennem det halve år blevet testet i både skole og privat sammenhæng. Hovedsageligt af børn og unge med ADHD, hjerneskade og andre opmærksomhedsforstyrrelser. Tilbagemeldingerne er meget positive og vidner om mere rolige, selvstændige og gladere børn/unge.

”Allerede efter vi havde brugt tiimo i to uger har vi fået en gladere pige og i høj grand et mere selvsikkert og selvstændigt barn”. Jens, far til pige 13 år med ADHD og angst. Læs mere på tiimo.dk.

TIIMO KAN HJÆLPE PERSONER
  • ·        med diagnoser som ADD, ADHD, autismespektrumforstyrrelser og hjerneskader.
  • ·        der har en forstyrrelse i deres opmærksomhed.
  • ·        der har svært ved at tolke og forstå verden omkring dem og dermed svært at indgå socialt og at gennemføre aktiviteter.
  • ·      der har behov for struktur, støtte og forudsigelighed i deres hverdag.


PRIS
Private brugere kr. 79,-/måned.
Institutioner, skoler og kommuner aftales prisen individuelt og er efter behov.

INVESTRING
  • ·        Android telefon eller tablet, hvor der kan installeres Android Wear.
  • ·        Smartwatch.

    
     LÆS MERE OM TIIMO
  • ·       Hjemmeside – tiimo.dk
  • ·       Artikler

o   ITU
o   Børsen

Som mor til en ung dreng med tiimo på armen hver dag, kan jeg sige at investeringen er ganske lille set i lyset at den kæmpe hjælp tiimo er. Kontakt mig endelig, hvis du vil vide mere.

KONTAKT
Rikke Struve, Advisory Consultant
rst@tiimo.dk
40263442Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Prioritering og valg

Prioritér ALTID din partner først! (Hvis du har en). Det gør jeg!

Personlige prioriteringer kan vel egentlig ikke diskuteres, men blot respekteres. Hvad, der virker for mig, virker måske slet ikke for dig. Mine prioriteringer er mine valg - 100% og jeg står ved dem.
Med årene har jeg oplevet mange, der har haft en mening om min måde at leve mit liv på, mine prioriteringer og mine valg. Det værste ved det er at jeg har tilladt dem, at have det. Jeg sagde ikke fra. De overskred mine grænser.

Det har gjort mig ked af det, vred og dybt frustreret. For jeg tvivlede lige pludselig på mine valg. Var jeg rigtig eller var jeg forkert? Hvem er dommer? Hvem bestemmer? Det gjorde mig syg. Det sårede mig dybt. En masse tanker og dårlige dage.
Andre må gerne have en mening bare de respekterer mine valg og så længe de kender grænsen.

Jeg ved godt det er farligt at skrive at jeg prioriterer min mand først. 
Faktisk er det rigtig svært at fortælle om mine valg helt generelt. Ganske enkelt fordi jeg gennem h…

De manipulerede mit liv

De manipulerede mit liv. Jeg tillod det. Jeg er flov over at jeg lod det ske.

Igen bevæger jeg mig ud på glat og tynd is. Ikke mange tør bevæge sig herud. Jeg tør. Det skaber åbenhed.

Jeg ser mig i en position, hvor jeg godt kan tillade mig at have en mening. I hvert fald når det gælder mine egne oplevelser og følelser. Jeg er dog ret sikker på at jeg ikke er den eneste, der har eller har haft det som mig.

Dette er ikke et indlæg, hvor nogen skal tænke 'hvor er det synd for hende' men det er blot mit liv set med mine øjne. Det er heller ikke meningen at nogen skal føle sig støt, men måske mere tage det til sig og vide dette er verden set med mine briller på. Jeg er nemlig helt bevist om at I ser verden med jeres briller på.

Dette indlæg har været undervejs i lang tid og er omskrevet rigtig mange gange. I slutning af 2018 kom der lidt mere kød på og et forløb hos en psykolog fik mig til at indse, at jeg slet ikke er forkert, som jeg ofte føler mig. Jeg er mig.

Ægte/uægte - rigtig/fo…

Volvos mindste SUV og den frækkeste

Jeg har haft fornøjelsen af at teste og beskrive min egen bil, som generalprøve til Kvindernes Bilmagasin, som jeg er testkører og freelanceskribent for. Dem, der kender mig, ved jeg er så glad for at være en del af netop det team, der nu består af 7 kvinder, læs mere om os her - læs også mere om min passion i mit blog indlæg 'Min passion. Biler' 😀
Volvo XC 40 D4 AWD Momentum – Volvos mindste SUV og den frækkeste - en rigtig lille bisse.
Skrevet 31. maj  2019 / Af Rikke Struve
Volvo XC40. Det er min 8. Volvo, det er omkring 8 år siden jeg havde en Volvo. Da jeg satte mig ind i denne for et år siden, var det som at komme hjem. Jeg er vild med biler og har en speciel kærlighed til Volvo J
Selvom det er Volvos mindste SUV vil dieselmotoren på 2.0 ltr. med sine 190 heste gerne frem i forreste række. Jeg tester bilen en solrig forårsdag.
I flere år har Volvo været for købmænd og mænd med blød hat, hvis man spørger mig. Det var dengang Ford Motor Company var ejerene. Men de seneste mode…