Gå videre til hovedindholdet

Løgne, hvorfor?
Jeg bliver ved med at møde løgne, hvorfor? 
For jeg er så dårlig til løgne. Jeg bliver syg (i mit hoved) af dem. For jeg forstår dem ikke. Jeg forstår ikke, hvorfor løgne er nødvendige for nogen.
Nu er jeg med på at der findes flere grader af løgne. De hvide. Dem man siger for at holde på en glad hemmelighed. Og ja, der findes sikkert en række gode argumenter for de hvide og lette løgne.
Dem, der æder mig op, er dem, hvor afsenderen bruger løgnen (historien) til at fremhæve sig selv eller gøre sig selv til et offer. Og det er dem, jeg IKKE forstår. For de går altid ud over andre.
Har lige været der igen. Og det tager dage før jeg er 'normal' igen. For jeg forstår ganske enkelt ikke, hvorfor jeg ikke må kende sandheden. I den tænkte situation kendte jeg faktisk sandheden, den var er en anden, der havde fortalt mig. 
Så situationen er den at jeg ikke aner, hvordan jeg skal takle min udfordring?!?! En konfrontation er og ville være det jeg til enhver tid ville anbefale mine egne kunder. Jeg aner ikke, hvorfor jeg ikke bare gør det. Eller jo, det ved jeg godt. Jeg er bange for at miste. Så hellere blive ædt op. Langsomt.
Ikke at jeg ikke reagerer for det gør jeg. Jeg bliver stille og rigtig ked af det. Jeg trækker mig og har ikke lyst til at være social. Tilliden er mistet. Og jeg sidder tilbage med spørgsmålet, hvorfor?

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Volvos mindste SUV og den frækkeste

Jeg har haft fornøjelsen af at teste og beskrive min egen bil, som generalprøve til Kvindernes Bilmagasin, som jeg er testkører og freelanceskribent for. Dem, der kender mig, ved jeg er så glad for at være en del af netop det team, der nu består af 7 kvinder, læs mere om os her - læs også mere om min passion i mit blog indlæg 'Min passion. Biler' 😀
Volvo XC 40 D4 AWD Momentum – Volvos mindste SUV og den frækkeste - en rigtig lille bisse.
Skrevet 31. maj  2019 / Af Rikke Struve
Volvo XC40. Det er min 8. Volvo, det er omkring 8 år siden jeg havde en Volvo. Da jeg satte mig ind i denne for et år siden, var det som at komme hjem. Jeg er vild med biler og har en speciel kærlighed til Volvo J
Selvom det er Volvos mindste SUV vil dieselmotoren på 2.0 ltr. med sine 190 heste gerne frem i forreste række. Jeg tester bilen en solrig forårsdag.
I flere år har Volvo været for købmænd og mænd med blød hat, hvis man spørger mig. Det var dengang Ford Motor Company var ejerene. Men de seneste mode…

Børn med medfødt alkoholskade

"Jeg ved mere om medfødt alkoholskade, end mit barns lærer og læge gør. Hvordan får jeg dem til at lytte til mig? - Hvorfor er ændringer i den daglige rutine svære for mit barn? - Hvordan får jeg mit barn til at slappe af? - Er det i orden, at mit barn leger med yngre børn hele tiden?' - Hvorfor er mit barn længe om at spise?" - Disse og mange andre spørgsmål får du svar på i denne bog. 

"Børn med medfødt alkoholskade" Håndbog til omsorgsgivere og professionelle
Af Inger Thormann og Marcella Broccia

Anmeldelse
Med denne lille letlæselige håndbog på lige godt 100 sider vil alle være godt klædt på til at møde mennesker med medfødte alkoholskader. Efter du har læst bogen, vil du være klædt godt på til at møde mennesker med medfødte alkoholskader. Du vil også være rustet til at være i dialog med de mennesker, der giver omsorg og beskyttelse til børn og unge med medfødt alkoholskade, f.eks. plejeforældre.

Bogen er en meget vigtig bog. Den giver et godt overblik over de u…

Min passion. Biler.

Har du hørt dette før? 'Kvinder og biler. Kvinder i trafikken. Hvad ved kvinder om biler?' Det er ikke længe siden at jeg endnu engang oplevede at en mand talte mig ned om min viden om biler. Jeg sagde ikke noget, men tænkte at det jo siger meget mere om ham end om mig. Jeg er jo bare en biltosse, ha ha ha 😃

Biler er en passion for mig. Det har det altid været. Jeg er vokset op med biler - både store og små. Som barn synes jeg det var sjovere at lege med biler end med dukker, dem klippede jeg skallede og legede videre med mine biler.

Udover biler nørder jeg også tech og når de to ting mødes bliver det ikke meget bedre.

Jeg er vild med biler, men har ofte følt det som lidt af et tabu. Nogen har tidligt bestemt at biler er for drenge/mænd og ikke for (pæne) piger. At jeg interesserer mig for biler siger jeg det ikke højt særlig tit. 'Kvinder kan ikke være vilde med biler'. Jeg er. Det er der rigtig mange andre kvinder, der er. En af dem var jeg til møde med for noget ti…