Gå videre til hovedindholdet

Prioritering og valg

Prioritér ALTID din partner først! (Hvis du har en). Det gør jeg!


Personlige prioriteringer kan vel egentlig ikke diskuteres, men blot respekteres. Hvad, der virker for mig, virker måske slet ikke for dig. Mine prioriteringer er mine valg - 100% og jeg står ved dem.

Med årene har jeg oplevet mange, der har haft en mening om min måde at leve mit liv på, mine prioriteringer og mine valg. Det værste ved det er at jeg har tilladt dem, at have det. Jeg sagde ikke fra. De overskred mine grænser.

Det har gjort mig ked af det, vred og dybt frustreret. For jeg tvivlede lige pludselig på mine valg. Var jeg rigtig eller var jeg forkert? Hvem er dommer? Hvem bestemmer? Det gjorde mig syg. Det sårede mig dybt. En masse tanker og dårlige dage.

Andre må gerne have en mening bare de respekterer mine valg og så længe de kender grænsen.

Jeg ved godt det er farligt at skrive at jeg prioriterer min mand først. 

Faktisk er det rigtig svært at fortælle om mine valg helt generelt. Ganske enkelt fordi jeg gennem hele mit liv har oplevet misundelse på den dårlige måde. Hvordan kan mine valg gøre andre misundelige? Et stadig ubesvaret sprøgsmål! 

Ofte er der, uden jeg opdagede det, startet en konkurrence på baggrund af mine valg. En underlig ting!

Hvor vil jeg hen med dette indlæg? Og kan jeg i det hele taget være bekendt at skrive et indlæg som dette. Tænk på alle dem, der ikke har eller kan opnå det samme som mig. Virkelig et dilemma. Men nu er dette altså mit liv. 

Jeg vil gerne dele mine tanker, for jeg er helt sikker på at der er mange, der ved præcis, hvad jeg taler om. Det jeg håber indlægget kan give mere forståelse og endnu bedre respekt for andre.

Jeg vil gerne fortælle om mine prioriteringer. Mine helt personlige prioriteter/valg er
  • Min mand
  • Mine drenge
  • Alenetid
  • Venner
  • Oplevelser/kultur
  • Rejser
  • Interesser
Bevæger jeg mig ud på glat is, hos alle jer der har jeres børn på plads nr. 1? I prioriterer selvfølgelig dem af en årsag før jeres partner og det respekterer jeg. Når jeg har min mand øverst, betyder det IKKE at jeg ikke elsker og vælger mine børn. SLET IKKE! Det betyder bare at jeg er en bedre mor, når jeg er fyldt op med den lykkefølelse, som jeg kun kan få sammen med min mand. Jeg elsker ham, mine drenge og mit liv.

Hvad er dine prioriteringer/valg?

/Rikke

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

De manipulerede mit liv

De manipulerede mit liv. Jeg tillod det. Jeg er flov over at jeg lod det ske.

Igen bevæger jeg mig ud på glat og tynd is. Ikke mange tør bevæge sig herud. Jeg tør. Det skaber åbenhed.

Jeg ser mig i en position, hvor jeg godt kan tillade mig at have en mening. I hvert fald når det gælder mine egne oplevelser og følelser. Jeg er dog ret sikker på at jeg ikke er den eneste, der har eller har haft det som mig.

Dette er ikke et indlæg, hvor nogen skal tænke 'hvor er det synd for hende' men det er blot mit liv set med mine øjne. Det er heller ikke meningen at nogen skal føle sig støt, men måske mere tage det til sig og vide dette er verden set med mine briller på. Jeg er nemlig helt bevist om at I ser verden med jeres briller på.

Dette indlæg har været undervejs i lang tid og er omskrevet rigtig mange gange. I slutning af 2018 kom der lidt mere kød på og et forløb hos en psykolog fik mig til at indse, at jeg slet ikke er forkert, som jeg ofte føler mig. Jeg er mig.

Ægte/uægte - rigtig/fo…

Volvos mindste SUV og den frækkeste

Jeg har haft fornøjelsen af at teste og beskrive min egen bil, som generalprøve til Kvindernes Bilmagasin, som jeg er testkører og freelanceskribent for. Dem, der kender mig, ved jeg er så glad for at være en del af netop det team, der nu består af 7 kvinder, læs mere om os her - læs også mere om min passion i mit blog indlæg 'Min passion. Biler' 😀
Volvo XC 40 D4 AWD Momentum – Volvos mindste SUV og den frækkeste - en rigtig lille bisse.
Skrevet 31. maj  2019 / Af Rikke Struve
Volvo XC40. Det er min 8. Volvo, det er omkring 8 år siden jeg havde en Volvo. Da jeg satte mig ind i denne for et år siden, var det som at komme hjem. Jeg er vild med biler og har en speciel kærlighed til Volvo J
Selvom det er Volvos mindste SUV vil dieselmotoren på 2.0 ltr. med sine 190 heste gerne frem i forreste række. Jeg tester bilen en solrig forårsdag.
I flere år har Volvo været for købmænd og mænd med blød hat, hvis man spørger mig. Det var dengang Ford Motor Company var ejerene. Men de seneste mode…